onsdag, november 9

Älskade, hatade träningsvärk

Jag börjar så sakteliga bli av med träningsvärken från det benmördande pass 3 i Vägen mot vinterform som jag gav mig på i söndags. Igår var jag totalt invalid och skippade föreläsningen på morgonen, att gå ner för trapporna var inte att tänka på!

Men idag när jag vaknade kändes det betydligt mycket bättre, jag kan ju typ gå och känner mig nästan redo för en lugn joggingtur. För att påminna benen om vad cirkulation är och ge dem en liten mjukstart. Visst är det skönt att träna, men ibland undrar jag vad i hela friden jag håller på med! Det gör så ont med träningsvärk, samtidigt som det verkligen känns bra att ha ett "kvitto" på att träningen tog på rätt ställen.

Sätter jogging som kvällssyssla och belöning efter en dags plugg, nu återgår jag till böckerna och organisk kemi. Tenta på fredag, försöker hålla paniken borta.

/C

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Gillar att du belönar dig själv med joggingpass. Fina grejer. Och ja, den träningsvärken var verkligen det värstavärsta på typ... sjukt länge. Herregud, jag får lite ont bara jag tänker på det igen. >.<

    SvaraRadera