fredag, december 2

[vänligen ange intresseväckande rubrik här]

( Nej, rubriken bara inte ville idag )

Gymkort inköpt, äntligen!
Premiärtränade med Mr. på fysiken igår och det är underbart att ha tillgång till löpband. Mitt knä behöver tränas och vetskapen att jag när som helst kan avbryta och ändå inte ha evighetspromenad hem gör att jag vågar testa att ge lite mer än på en utomhusrunda.
Kommer bli tipptopp :)

Imorgon är det full rulle hela dagen och kommer helt enkelt bli awesome! Jag och Fummelfot börjar dagen med att gå på Fitnessfestivalen och jag hoppas på att Bums är där och att de har den lilla foldern med mitt recept i, kanske man till och med kan få den signerad? ^^
Efter avklarad mässa utan shopping (jag kommer ha såååå svårt att hålla i plånboken) bär det av hemmåt för städning, bakning och allmänna förberedelser för en kväll med fina vänner i julens och glöggens tecken. Ska verkligen bli jättekul!

Men för att kunna göra allt det där imorgon väntar nu en kväll med plugg, fredagskvällar när det är som bäst... NOT!

/C

1 kommentar:

  1. Hej! Läser att du pluggar hälsopromotion på GU, hur är det? Nåt du rekommenderar? Trivs du bra? Har själv funderat på GU, vill läsa hälsopromotion men har lite svårt att bestämma mig till vilken skola jag ska söka.. skulle vara väldigt tacksam om du slängde ihop nån mening om vad du tycker om programmet! :) hade gött!
    marre_710@hotmail.com elr mkarring.blogg.se kan du nå mig på :)

    SvaraRadera