söndag, maj 6

helgresumé

Den här helgen har Mr. haft besök av sin kusin och hennes kompis, det blir mycket tjatter och fnitter när två ~20 åringar är på äventyr i Göteborg! För att muntra upp smita undan deras babbel i fredags så kom Mr. hem till mig med kapsyler, plastglas och dricka. Planen var från början att han skulle till chalmers och capsa, men det var ändrat datum, så istället häll han caps-skola för mig.
Det var kul, jag kände mig inte helt obegåvad och klarade mig faktiskt hyfsat bra... för att vara total nybörjare. vi capsade i cider och när den tog slut blev det spetsad cola och när spetset var slut blev det bara cola.

På lördagsmorgonen var jag trött och sockerbakis. Men vi tog oss ner på stan, hittade korta löpartights till Mr. för sommarsäsongen och sen begav vi oss på dansshow! Det var terminsavslut på Twisted och fantastiska Fummelfot skulle dansa. Hon kickade ass, var snygg, säker, stolt och strålade sig igenom dansnumren! Tror bestämt att all henes övning har gett resultat :)

Sovmorgon blev startordet för idag, en härligt lång morgon och vid 14-tiden cyklade jag hem från Mr. med solen i ögonen och leende på läpparna. Vårfeeling!
När jag var på maxi för att handla till mitt pinsamt tomma kylskåp hittade jag en liten underbar sak som jag, efter en lååång inre monolog om jag verkligen kunde lägga 100 kr på en sån pryl, gav mig själv i present. Ett skal till min telefon, ett fiint lilatonat skal och det gör mig glad att titta på, lite synd att de inte hade grönt, men man kan inte få allt ^^

Prettyyyy ^^

Nu ska jag ta en lugn kväll och längta till imorgon, för då kommer mamma på frukostbesök! Ska bli jättemysigt och jag läängtar! <3

/Cecilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar