tisdag, juni 5

Rekreation

För ungefär en vecka sedan fick jag ett skrivbord av Mr. för att ersätta mitt aningen utrymmesätande bord jag har nu. Det var en 200x80 cm skiva i massivt trä, grå ikeaben och en kabelhållare. Skivan var aningen sliten, hade vassa kanter och desutom ca 30 cm för mycket i längdmått.

Så med pappa som agerande chaufför kördes bordet ner till Onsala för lite makeover. Vi sågade av en bit, slipade, slipade mer, rundade av kanterna och penslade på linolja. Ett riktigt lyft! Benen var dock fortfarande grå, jag vill egentligen inte ha grått/silvrigt i vardagsrummet. Pappa sade lite på skoj att man ju kunde spraya dem mattsvarta. Det kunde man på riktigt! Dock så tog sprayfärgen slut efter halva andra lagret, så det blir till att köpa mer och åka till Onsala igen för en sista finnish. Det kommer bli sååå jäkla bra!

 Det dressades upp i overall inför slipandet

Den avsågade, oslipade biten ovanpå det färdigslipade. Nöjd! ^^
(Fler bilder kommer när det är helt färdigt)

Efter allt slit vardet gott med middag. Jag och Mr. sov över i onsala och jag var heelt slut. Det är som en koma infinner sig när jag åker hemhem, jag varvade ner, kopplade av och gjorde något kreativt. Underbart och jag sov som en prinsessa!

Dagen därpå gick jag på plundrartåg i trädgården, grävde upp både gräslök och rabarber för att ta med dem till min balkong. I sista sekund kom jag på att jag ville ha förgätmigej också, så den fick slinka med. Det är så härligt att ha lite grönska på balkongen, det livar upp!

Mina små nyförvärv till balkongen =)

Ikväll bär det av till Mr. för övernattning. Jag har en stark ovilja att vara hemma, begriper inte varför, men det är lika bra att lyssna på den. Hej sålänge!

/Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar